Oferta generala de servicii Euroial InsolEUROIAL INSOL S.P.R.L. este o societate civila profesionala de practicieni in insolventa, cu sediul in mun. Slobozia, b-dul Matei Basarab, nr.16, bl. B3, sc. B, parter, jud. Ialomita, inmatriculata in Registrul Societatilor Profesionale al UNPIR sub nr. RFO II 0480, reprezentata prin asociat coordonator av. Marian Stroe.

Firma noastra corespunde atat din punct de vedere al competentei profesionale, cat si logistic pentru realizarea atributiilor prevazute de lege in sarcina administratorului judiciar/ lichidatorului in cadrul unei proceduri de insolventa.

Principalele atuuri pentru care consideram ca societatea noastra de practicieni in insolventa este cea mai in masura sa gestioneze acest proces sunt:

1) In decursul ultimilor 10 ani, firma noastra a administrat atat proceduri de reorganizare judiciara, cat si de faliment, pentru o serie de debitori din judetul Ialomita aflati in insolventa, care au facut parte din categoria marilor si micilor contribuabili. Astfel, in portofoliul nostru s-au aflat S.C. Agromec SA Fetesti, S.C. Agromec S.A. Scinteia, S.C.Agromixta Andrias S.A. Andrasesti, S.C. Night Club OK S.R.L. Fetesti, S.C. Frumusica SA Axintele etc., iar in prezent se afla in faza finala de procedura, SC Agroindustriala Movila SA, SC Kario Prod SRL Fetesti, S.A.UNIREA Ghe.Doja, S.C.Best Choice S.R.L. Slobozia, S.C.Agrobaraganul S.R.L., S.A. Al.I.Cuza Slobozia Noua, S.C. Poli SRL Tandarei, S.C.Com Occident SRL Fetesti, SC Ali-Pet SRL Fetesti etc.
Experienta generala a asociatilor practicieni in insolventa din cadrul Euroial Insol SPRL numara peste 200 de societati comerciale in proceduri de reorganizare judiciara si/sau lichidare, cu urmatoarele rezultate: desfasurarea cu celeritate a operatiunilor de lichidare si valorificarea in termen scurt a activelor din patrimoniul debitorilor; valorificari la preturi superioare celor din evaluare; valorificari in bloc de active; reorganizari de succes.

2) Forma noastra de exercitare a profesiei isi desfasoara activitatea in sediul si cu suportul Societatii civile de avocati Stroe si Asociatii, folosind infrastructura existenta aici, care corespunde tuturor exigentelor. Activitatea firmei este sprijinita de membrii societatii civile de avocati, la care se adauga serviciul de contabilitate asigurat de un contabil autorizat salarizat, precum si colaborarea permanenta cu un evaluator ANEVAR, astfel incat procedura de insolventa decurge mult mai bine in aceste conditii. De asemenea, avem agrement cu un expert topo-cadastral.
Societatea dispune de toata logistica necesara desfasurarii activitatii in cele mai bune conditii, cum ar fi: retea de calculatoare, telefoane mobile, autoturisme, abonament la Buletinul Procedurilor de Insolventa online, abonament la baza de date Recom online, programe informatice de legislatie, doctrina si jurisprudenta.
Euroial Insol SPRL incurajeaza si sustine un standard inalt de pregatire profesionala, astfel asociatii si colaboratorii nostri participa activ la conferinte, traininguri, seminarii si simpozioane pe teme de interes din domeniul insolventei.
Disponibilitatea de timp si de personal reiese din faptul ca societatea noastra reuneste eficienta si profesionalismul unei echipe de specialisti, care ofera astfel expertiza necesara acoperirii cu succes a celor cinci domenii de activitate conexe procedurii de insolventa: management si marketing, juridic, economic, evaluari si expertize, precum si activitatile administrative.
In ceea ce priveste oferta financiara, in functie de complexitatea procedurii si implicarea debitorului in scopul reorganizarii, oferta noastra financiara variaza in functie de perioada procedurii si tine seama de criteriile si nivelurile stabilite prin OUG nr.86/2006 si prin regulamentele U.N.P.I.R.
DAVIL TRANS SRL-IN FALIMENT

DAVIL TRANS SRL-IN FALIMENT   EUROIAL INSOL  S.P.R.L. Societate civila pro [...]

RELUPO COMPANY SRL-IN FALIMENT

RELUPO COMPANY SRL-IN FALIMENT EUROIAL INSOL  I.P.U.R.L. Intreprindere Profesionala Unipe [...]

OFERATA LICITATIE-LTR INTERNATIONA SRL

OFERATA LICITATIE-LTR INTERNATIONA SRL     EUROIAL INSOL SPRL Societate civila profe [...]